Tortellini Carbonara
Tortellini Carbonara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 512 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, ceapă, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare sunt Tortellini Carbonara, Tortellini Paste Carbonara, și Tortellini Carbonara.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și șunca și se sotează 5 minute sau până când ceapa este translucidă.
Se toarnă jumătate și jumătate și brânza, amestecând frecvent, până când sosul începe să se îngroașe și să buleze. Condimentează cu sare și piper după gust și dă deoparte.
Umpleți o oală mare cu apă și aduceți la fierbere.
Adăugați tortellini și gătiți la coacerea dorită sau conform instrucțiunilor pachetului.
Adăugați mazărea la tortellini care fierbe în ultimul minut de gătit.
Scurgeți totul din apă și aruncați cu amestecul de șuncă și sos.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.