Tortelli cu spanac și Ricotta cu unt rumenit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Tortelli cu spanac și Ricotta cu unt rumenit. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 366 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano, ricotta, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tortelli de hrișcă cu nuci și ricotta, Ravioli Ricotta cu unt de semințe de Mac rumenit și sparanghel, și Tortelli di Fiore di Zucca (Tortelli cu flori de dovleac) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați cele 1 3/4 căni de făină cu un vârf de sare.
Adăugați oul întreg, 5 gălbenușuri și 1 lingură de apă și procesați până se formează un aluat sfărâmicios, aproximativ 2 minute. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și frământați până se omogenizează; dacă aluatul este prea dur pentru a frământa, adăugați încă o lingură de apă. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Desfaceți aluatul și împărțiți-l în 3 bucăți. Lucrați cu 1 bucată la un moment dat și păstrați restul acoperit. Apăsați aluatul pentru a-l aplatiza ușor. Folosind o mașină de paste manuală setată la cea mai largă setare, rulați aluatul prin setări succesiv mai înguste până la cea mai subțire.
Așezați pastele pe o suprafață de lucru ușor făinată, presărați făină și acoperiți cu hârtie de ceară. Repetați cu aluatul rămas, praf cu făină și stratificare între hârtie de ceară.
Folosind un tăietor de biscuiți canelat de 2 1/4 inci, ștampilați rundele de pe foile de paste. Acoperiți cu folie de plastic.
Într-un castron, combinați ricotta cu 1/3 cană de Parmigiano-Reggiano, spanacul, uleiul și nucșoara și condimentați cu sare și piper.
Transferați umplutura într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/4 inch sau într-o pungă de plastic robustă, cu un colț tăiat.
Într-un castron mic, combinați cele 2 gălbenușuri rămase cu 1/4 cană de apă. Lucrând cu o rundă de aluat la un moment dat, periați ușor marginea cu spălarea ouălor. Pipați o cantitate mică de 1/2 linguriță din umplutură în centru și pliați aluatul peste umplutură pentru a forma o jumătate de lună; apăsați marginea pentru a sigila. Periați ușor aluatul cu apă dacă este uscat. Aduceți capetele jumătății de lună împreună în jurul degetului, suprapunându-le ușor și apăsându-le împreună. Umpleți și modelați tortelli rămași, transferându-i într-o tavă tapetată cu hârtie de ceară făinată.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați tortelli și gătiți, amestecând ocazional, până când se ridică la suprafață și pastele sunt fierte, 7 până la 8 minute, apoi scurgeți, rezervând 1/4 cană de apă.
Transferați tortelli într-un castron mare.
Într-o tigaie mare, gătiți untul la foc moderat până se rumenesc ușor, 5 minute. Se amestecă tortelli, apa rezervată pentru paste și restul de 1/4 cană de brânză rasă.