Tortelli cu spanac și Ricotta cu unt rumenit

Tortelli cu spanac și Ricotta cu unt rumenit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Tortelli cu spanac și Ricotta cu unt rumenit. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 366 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano, ricotta, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tortelli de hrișcă cu nuci și ricotta, Ravioli Ricotta cu unt de semințe de Mac rumenit și sparanghel, și Tortelli di Fiore di Zucca (Tortelli cu flori de dovleac) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați cele 1 3/4 căni de făină cu un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
2
Adăugați oul întreg, 5 gălbenușuri și 1 lingură de apă și procesați până se formează un aluat sfărâmicios, aproximativ 2 minute. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și frământați până se omogenizează; dacă aluatul este prea dur pentru a frământa, adăugați încă o lingură de apă. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3
Desfaceți aluatul și împărțiți-l în 3 bucăți. Lucrați cu 1 bucată la un moment dat și păstrați restul acoperit. Apăsați aluatul pentru a-l aplatiza ușor. Folosind o mașină de paste manuală setată la cea mai largă setare, rulați aluatul prin setări succesiv mai înguste până la cea mai subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
4
Așezați pastele pe o suprafață de lucru ușor făinată, presărați făină și acoperiți cu hârtie de ceară. Repetați cu aluatul rămas, praf cu făină și stratificare între hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
5
Folosind un tăietor de biscuiți canelat de 2 1/4 inci, ștampilați rundele de pe foile de paste. Acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
6
Într-un castron, combinați ricotta cu 1/3 cană de Parmigiano-Reggiano, spanacul, uleiul și nucșoara și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Prin TortPrin Tort
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Transferați umplutura într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/4 inch sau într-o pungă de plastic robustă, cu un colț tăiat.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
8
Într-un castron mic, combinați cele 2 gălbenușuri rămase cu 1/4 cană de apă. Lucrând cu o rundă de aluat la un moment dat, periați ușor marginea cu spălarea ouălor. Pipați o cantitate mică de 1/2 linguriță din umplutură în centru și pliați aluatul peste umplutură pentru a forma o jumătate de lună; apăsați marginea pentru a sigila. Periați ușor aluatul cu apă dacă este uscat. Aduceți capetele jumătății de lună împreună în jurul degetului, suprapunându-le ușor și apăsându-le împreună. Umpleți și modelați tortelli rămași, transferându-i într-o tavă tapetată cu hârtie de ceară făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Adăugați tortelli și gătiți, amestecând ocazional, până când se ridică la suprafață și pastele sunt fierte, 7 până la 8 minute, apoi scurgeți, rezervând 1/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
11
Transferați tortelli într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
12
Într-o tigaie mare, gătiți untul la foc moderat până se rumenesc ușor, 5 minute. Se amestecă tortelli, apa rezervată pentru paste și restul de 1/4 cană de brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista