Torta della Nonna (tortul bunicii)

Torta della Nonna (tortul bunicii)
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 603 calorii. Dacă $1.44 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Torta della Nonna (tortul bunicii) ar putea fi un spectaculos vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Un amestec de ou plus 2 gălbenușuri, zahăr, unt și ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Ce gust are clasa de gătit a bucătăriei lui Juls: Torta della nonna, Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), și pentru tort de mere (Torta di Mele) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a face patiseria, faceți o fântână în făină și așezați amestecul de ou, gălbenușuri, zahăr, unt și ulei de măsline în centru și procedați așa cum ați face cu pastele proaspete, adică aduceți făina puțin câte puțin până când lichidul din fântână este suficient de gros pentru a aduce împreună cu mâinile. Frământați până când aluatul este neted, apoi lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste ProaspetePaste Proaspete
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Între timp, faceți umplutura amestecând împreună ricotta, nucile de pin, zahărul, coaja de lămâie, sucul și ouăle într-un castron până când sunt cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Pentru asamblare, întindeți patiseria pentru a forma cercuri de 2 (12 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați un cerc în jos pentru a alinia fundul și părțile laterale ale unei tigaie de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Întindeți amestecul de ricotta uniform peste acest strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
7
Așezați cercul rămas de aluat deasupra și ciupiți marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Se introduce la cuptor pentru a coace timp de 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți și serviți cald sau la temperatura camerei cu vin Santo din Cappezzana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin SantoVin Santo
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista