Torta della Nonna (tortul bunicii)
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 603 calorii. Dacă $1.44 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Torta della Nonna (tortul bunicii) ar putea fi un spectaculos vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Un amestec de ou plus 2 gălbenușuri, zahăr, unt și ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Ce gust are clasa de gătit a bucătăriei lui Juls: Torta della nonna, Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), și pentru tort de mere (Torta di Mele) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Pentru a face patiseria, faceți o fântână în făină și așezați amestecul de ou, gălbenușuri, zahăr, unt și ulei de măsline în centru și procedați așa cum ați face cu pastele proaspete, adică aduceți făina puțin câte puțin până când lichidul din fântână este suficient de gros pentru a aduce împreună cu mâinile. Frământați până când aluatul este neted, apoi lăsați să se odihnească 10 minute.
Între timp, faceți umplutura amestecând împreună ricotta, nucile de pin, zahărul, coaja de lămâie, sucul și ouăle într-un castron până când sunt cremoase.
Pentru asamblare, întindeți patiseria pentru a forma cercuri de 2 (12 inci).
Așezați un cerc în jos pentru a alinia fundul și părțile laterale ale unei tigaie de 9 inci.
Întindeți amestecul de ricotta uniform peste acest strat.
Așezați cercul rămas de aluat deasupra și ciupiți marginile.
Se introduce la cuptor pentru a coace timp de 35 până la 40 de minute.
Scoateți și serviți cald sau la temperatura camerei cu vin Santo din Cappezzana.