Tort ușor de Ziua Îndrăgostiților
Tort ușor Ziua Îndrăgostiților ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 873 calorii, 10g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată ușoară de ouă cu conținut scăzut de carbohidrați și prima zi înapoi pe Keto, Ușor Valentine Donuts, și Ușor Valentine Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie pătrată de 8x8 inci și o tigaie rotundă de 8 inci.
Bateți zahărul alb și 1 cană de unt împreună într-un bol cu un mixer electric până când este cremos și neted.
Amestecați ouăle, 1 lingură extract de vanilie și extract de migdale în amestec de unt crem. Se amestecă praful de copt și bicarbonatul de sodiu în amestecul de unt până se combină.
Se amestecă 1 cană de făină în amestec de unt până se combină.
Adăugați 2/3 cană de lapte în amestecul de unt-făină; se amestecă bine. Continuați să adăugați 1 cană de făină și 2/3 cană de lapte, alternând până când se folosește toată făina și laptele și aluatul este neted.
Se toarnă aluatul în cele 2 tigăi pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul fiecărui tort iese curată, 30 până la 40 de minute. Răciți prăjiturile complet înainte de a le scoate din tigăi, cel puțin 2 ore.
Bateți zahărul cofetarilor, 1 cană de unt și 2 lingurițe extract de vanilie împreună într-un bol cu un mixer electric până când glazura este pufoasă și netedă.
Scoateți prăjiturile din tigăi și feliați tortul rotund în jumătate.
Așezați tortul pătrat pe o suprafață de lucru, astfel încât să semene cu o formă de diamant.
Așezați 1 jumătate rotundă de tort pe partea stângă sus a tortului 'diamant'.
Așezați a doua jumătate rotundă de tort pe partea dreaptă sus a tortului 'diamant', creând un tort 'în formă de inimă' deasupra.
Întindeți glazura peste tortul asamblat.