Tort Ușor De Poke Cu Budincă
Dacă 13 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., ușor budinca Poke tort ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 69 calorii. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați budinca instant cu aromă de ciocolată jell-O, lapte, tort de lire sterline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Budinca Poke Tort, Ciocolata Budinca Poke Tort, și Banana Budinca Poke Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți tortul de lire din ambalaj; așezați tortul pe farfuria de servire. Poke 25 la 30 găuri în jos prin partea de sus a tort cu mâner rotund de lingura de lemn. (Găurile trebuie să fie la intervale de 1 inch.)
Se toarnă laptele într-un castron mediu.
Adăugați amestecul de budincă uscată. Bateți cu sârmă 30 de secunde. Turnați imediat aproximativ 1/4 din budinca subțire uniform peste tort și în găuri pentru a face dungi. Atingeți placa pe tejghea pentru a așeza budinca în găuri.
Se toarnă 1/3 din budinca rămasă peste găuri. Atingeți din nou tortul.
Lăsați budinca rămasă să stea câteva minute până se îngroașă ușor. Utilizați la îngheț de sus și părți de tort.
Dați la frigider cel puțin 1 oră sau până când este gata de servit. Păstrați tortul rămas la frigider.