Tortul plin de căpșuni cu glazură de zahăr brun este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 15 porții. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 234 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 47 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de zahăr brun, unt, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Încercați Tort umplut cu căpșuni cu glazură de zahăr brun, Rolling Stones Cupcake cu zahăr brun cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil, și Tort de ciocolată cu un bol cu glazură de zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță grea de 1 litru, încălziți 1/3 cană de unt la foc mediu, mișcând și întorcând tigaia ocazional, doar până când untul devine maro deschis. (Urmăriți cu atenție; untul se poate rumeni și apoi arde rapid.) Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Grăsime de jos numai de 13x9-inch pan.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
3
Într-un castron mare, bateți untul rumenit, amestecul de tort, apa și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
Întindeți gemul uniform deasupra tortului. Congelați cel puțin 15 minute sau până când gemul este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
7
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, topiți 1/2 cană de unt la foc mediu. Se amestecă zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant; reduceți căldura la minim. Se fierbe și se amestecă 2 minute; se ia de pe foc. Se amestecă laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
9
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se răcește până la călduț, aproximativ 20 de minute.
10
Se amestecă treptat zahărul pudră în amestecul de zahăr brun. Dacă glazura devine prea rigidă, amestecați lapte suplimentar, câte 1 linguriță la un moment dat sau încălziți la foc mic, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Umăr
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
11
Întindeți glazura peste gem. Depozitați ușor acoperit.