Această rețetă servește 15 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 480 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți unt, budincă instant cu aromă de vanilie jell-O, unt de arahide cremos și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Cu Strat De Unt De Arahide-Ciocolată-Nucă De Cocos, Mini Tort Cu Strat De Ciocolată Cu Unt De Arahide, și Tort Brownie de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Tapetați tigaia de 13x9 inci cu folie, cu capetele foliei care se extind peste laturi; pulverizați cu spray de gătit. Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet, adăugând 1 buc. amestec de budincă uscată; bate 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Coaceți 25 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Între timp, pregătiți umplutura, glazura și buclele de ciocolată. Pentru umplere, bateți amestecul de budincă rămas și laptele într-un castron mediu cu biciul 2 min. Se amestecă untul de arahide până se omogenizează. Pentru glazură, cuptor cu microunde 3 oz. ciocolată în castron mare cu microunde la 1 min. sau până se topește, amestecând după 30 sec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați cremă de brânză și unt; bate cu mixerul până se omogenizează. Bateți treptat în zahăr. Pentru bucle de ciocolată, vezi sfat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Cup. Ceapă Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Folosiți mânere din folie pentru a ridica tortul din tigaie; tăiați transversal în jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Așezați 1 tort pe jumătate, cu partea de sus în jos, pe farfurie; se întinde cu umplutură de unt de arahide. Acoperiți cu restul de tort pe jumătate, cu partea de sus în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Ardei Arbol
9
Întindeți partea superioară și părțile laterale cu glazură de ciocolată. Apăsați piulițele la jumătatea părților tortului; deasupra cu bucle de ciocolată.