Această rețetă servește 15 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 480 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți unt, budincă instant cu aromă de vanilie jell-O, unt de arahide cremos și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Cu Strat De Unt De Arahide-Ciocolată-Nucă De Cocos, Mini Tort Cu Strat De Ciocolată Cu Unt De Arahide, și Tort Brownie de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tapetați tigaia de 13x9 inci cu folie, cu capetele foliei care se extind peste laturi; pulverizați cu spray de gătit. Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet, adăugând 1 buc. amestec de budincă uscată; bate 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți 25 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Între timp, pregătiți umplutura, glazura și buclele de ciocolată. Pentru umplere, bateți amestecul de budincă rămas și laptele într-un castron mediu cu biciul 2 min. Se amestecă untul de arahide până se omogenizează. Pentru glazură, cuptor cu microunde 3 oz. ciocolată în castron mare cu microunde la 1 min. sau până se topește, amestecând după 30 sec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați cremă de brânză și unt; bate cu mixerul până se omogenizează. Bateți treptat în zahăr. Pentru bucle de ciocolată, vezi sfat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Folosiți mânere din folie pentru a ridica tortul din tigaie; tăiați transversal în jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
8
Așezați 1 tort pe jumătate, cu partea de sus în jos, pe farfurie; se întinde cu umplutură de unt de arahide. Acoperiți cu restul de tort pe jumătate, cu partea de sus în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Întindeți partea superioară și părțile laterale cu glazură de ciocolată. Apăsați piulițele la jumătatea părților tortului; deasupra cu bucle de ciocolată.