Această rețetă servește 8. O porție conține 387 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, praf de copt, zahăr pentru cofetari și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Surpriză De Crăciun, Tort Surpriză Cu Caramel, și Tort De Morcovi Surpriză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, cremă untul, 2/3 cană de zahăr și smântână până la pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați gălbenușurile de ou și conservele; bate bine. Se amestecă extractul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De Ciuperci
Conservă
Cafea Fierbinte Tare Caldă
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; bateți în amestec cremă până se combină. Amestecați chipsurile, nucile, portocalele, cireșele și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Stropi în Formă De Inimă
Sare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Lorann Bucătărie Profesională®
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
(tub Mare)
4
Într-un alt bol, bateți albușurile de ou și zahărul rămas la viteză medie până se formează vârfuri moi; pliați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Se toarnă într-un 8-in. tigaie tub canelată acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Coaceți la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie la un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De Unt
Portocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și untul până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Adăugați zahărul și extractul cofetarilor; bateți până se omogenizează. Tort de îngheț. A se păstra la frigider.