Tortul surpriză cu varză murată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 462 calorii. Un amestec de zahăr de cofetărie, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Surpriză De Crăciun, Tort De Condimente Surpriză, și Tort De Morcovi Surpriză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de tort de 13x9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un bol mare de amestecare, smântână 1/2 cană unt sau margarină și zahăr până la lumină. Bateți ouăle, pe rând; adăugați 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Cerneti impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, 1/4 lingurita sare si pudra de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Lichior De Alune
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se adaugă la amestecul cremă alternativ cu apă, bătând după fiecare adăugare. Se amestecă varza murată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lasa tortul sa se raceasca in tigaie. Îngheț cu glazură de ciocolată cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Tăiați în pătrate pentru a servi.
9
Pentru a face glazură de ciocolată cu smântână: topiți bucățile de ciocolată semidulce și 4 T unt sau margarină la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce
1 Monedă Roșie De Bomboane
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
10
Se ia de pe foc. Se amestecă smântâna, 1 linguriță de vanilie și 1/4 linguriță de sare. Adăugați treptat zahărul de cofetărie cernut pentru a obține consistența de răspândire. Bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe