Această rețetă face 8 porții cu 744 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ouă, sare, dovleac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort de dovleac cu mere streusel, Tort de cafea streusel cu mere (topping streusel pecan), și Briose Streusel Cu Dovleac-Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați mere; saut până când merele încep să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
3
Se adauga zaharul si scortisoara si saut pana se rumenesc, cu aproximativ 3 minute mai mult. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Zahăr
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt de 9 inci cu diametru springform pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuptor
2
Combinați făina, zahărul brun, untul și sarea într-un castron mare. Folosind mixerul electric, bateți până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Puneți deoparte 2/3 cană de amestec pentru topping. Bateți dovleacul, smântâna, 2 linguri de zahăr, condimentele și bicarbonatul de sodiu în amestecul de făină rămas, bătând până se omogenizează. Bateți în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Smântână
Dovleac
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Transferați aluatul în tigaie. Împrăștiați merele uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Presărați topping rezervat peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
5
Coaceți tortul până când toppingul este maro auriu și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră 10 minute. Tort rece în tigaie pe raft 20 de minute. Rulați cuțitul în jurul laturilor pentru a slăbi tortul. Eliberați laturile tigaiei din tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
Tigaie
6
Transferați tortul pe platou. (Se poate face cu 6 ore înainte.
7
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
8
Serviți cald sau la temperatura camerei cu înghețată.