Tort spumant al patrulea iulie
Tortul spumant al patrulea iulie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 15 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 138 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 303 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână zahăr, culoare alimentară, glazură de frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort spumant al patrulea iulie, Al Patrulea Tort Din Iulie, și Al patrulea tort de pavilion iulie.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Așezați cana de copt din hârtie în 1 cană de brioșă de dimensiuni obișnuite.
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie. Într-un castron mic, așezați 1/2 cană de aluat; se amestecă culoarea roșie a alimentelor. Într-un alt castron mic, așezați 1/2 cană de aluat; se amestecă culoarea albastră a alimentelor.
Umpleți cana de brioșă 2/3 plină cu aluat alb; pus deoparte.
Se toarnă aluatul alb rămas în tigaie de 13x9 inci. Aruncați aleatoriu lingurițe generoase de bătăi roșii și albastre peste aluat alb în tigaie. Pentru designul învârtit, tăiați bateriile cu cuțitul în curbe în formă de S într-o singură mișcare continuă; rotiți tigaia cu un sfert de tură și repetați.
Puneți tigaia pentru brioșe și tigaia pentru tort în cuptor.
Coaceți cupa de brioșă 12 până la 13 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată; așezați tigaia pe raftul de răcire. Continuați să coaceți tortul de 13x9 inci cu 14 până la 18 minute mai mult sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Tort rece în tigaie 10 minute.
Scoateți tortul și cupcake-ul din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Rezervați 2 linguri glazură. Tort de îngheț cu glazură rămasă. În colțul din stânga sus al tortului, scor ușor 5x3 dreptunghi de 1/2 inch în glazură pentru zona albastră a steagului; presărați cu zahăr albastru.
Tăiați 2 benzi de hârtie albă curată, 13 inci lungime și 1 1/2 inci lățime.
Tăiați o a treia bandă, de 8 inci lungime și 1 1/2 inci lățime.
Așezați benzi ușor pe tort pentru a acoperi zona pentru dungi albe.
Presărați zahăr roșu pe tort pentru dungi roșii.
Îndepărtați benzile de hârtie. Top zahăr albastru cu stele de bomboane.
Frost cupcake cu glazură rezervată; așezați în centrul tortului. Aranjați lumânări în și în jurul cupcake. Depozitați ușor acoperit.