Tort simnel cu ciocolată, portocale și migdale

Tort simnel cu ciocolată, portocale și migdale
Tortul simnel cu ciocolată, portocale și migdale necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 861 calorii, 11g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Pentru $1.87 pe portie, veți obține un desert care servește 12. 245 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cacao, unt, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 35%. Rețete similare sunt Tort De Ciocolată Și Migdale Cu Portocale, Tort de portocale-migdale cu glazură de ciocolată, și Tort de migdale-portocale cu ciocolată de Paște.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți și tapetați baza și laturile a două cutii de tort adânci de 23 cm. Se fierbe fierbătorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3
Puneți untul și ciocolata într-o tigaie mică și încălziți ușor, amestecând, până se topesc complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Amestecați făina, zahărul, cacao și bicarbonatul de sodă cu un vârf de sare în cel mai mare bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
5
Bateți ouăle, Zara, coaja de portocală și sucul împreună într-un ulcior. Răzuiți amestecul de ciocolată topită și amestecul de ouă în ingredientele uscate, adăugați 150 ml apă clocotită și bateți scurt cu un tel electric până când aluatul de tort nu are bulgări. Împărțiți între cutii și coaceți timp de 45 de minute schimbând cutiile rotunde după 30 de minute dacă sunt pe rafturi diferite. Pentru a le testa, împingeți o frigăruie și verificați dacă iese curat. Răciți prăjiturile în cutii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Între timp, faceți marțipanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
7
Amestecați zaharurile, migdalele măcinate și cacao într-un bol. Faceți o fântână la mijloc, vârful în ou și gălbenușul de ou și amestecați împreună cu un cuțit de tacâmuri înainte de a frământa cu mâinile până la o bilă netedă. Înfășurați în folie alimentară și lăsați-o deoparte. Se va păstra la frigider timp de 1 săptămână dacă se face înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Faceți glazura: bateți mascarpone și untul împreună până se omogenizează. Cerneti zaharul glazurat, adaugati coaja, apoi bateti din nou pana se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
MascarponeMascarpone
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
9
Pentru a asambla, împărțiți fiecare tort pe jumătate orizontal. Puneți puțină glazură pe farfuria de servire și așezați una dintre jumătățile de tort deasupra. Veți folosi aproximativ jumătate din glazură pentru a sandwich prăjiturile împreună întindeți tortul placat cu niște glazură, apoi repetați pentru a sandwich prăjiturile rămase deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Ungeți partea superioară a tortului cu puțin mai multă glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
11
Întindeți marțipanul, pe un praf de cacao, dacă aveți nevoie, într-un cerc dur de 27 cm. Folosind forma de tort ca un tăietor de prăjituri, ștampilați un cerc de marțipan, apoi ridicați cu atenție acest lucru pe vârful tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
12
Rulați marțipanul rămas în 11 bile mici și lipiți-le deasupra, folosind puțin mai mult glazură sau apă ca lipici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
MarțipanMarțipan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Întindeți glazura rămasă în exteriorul tortului, apoi pudrați blatul cu puțin mai multă cacao și zahăr glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Hârtie De OrezHârtie De Orez

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tort în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista