Rețeta tort rapid Mardi Gras King este gata în aproximativ 3 ore și 30 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. O porție conține 409 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați copilul din plastic, laptele, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Cupcakes cu tort Mardi Gras King: potrivite pentru un rege și o regină, Tort Mardi Gras King, și Tort Mardi Gras King pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă 2 1/2 căni de făină și drojdie în bolul mixerului standului, folosind accesoriul cu palete, la minim timp de aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Stand Mixer
2
Încălziți laptele, zahărul și sarea într-o cratiță mică la foc mediu până când zahărul este dizolvat și laptele este între 49° și130.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Cu mixerul la scăzut, se toarnă lichide și se amestecă până se încorporează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați ouă pe rând. Continuați să amestecați până se formează un aluat shaggy. Curățați paleta și treceți la cârligul de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ouă
5
Se amestecă puțin câte 1 cană de făină rămasă, adăugând mai multă sau mai puțină făină după cum este necesar pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Adăugați untul înmuiat, câte o bucată, frământând până când fiecare bucată de unt este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
7
Frământați timp de opt minute la scăzut. Aluatul trebuie să curățe complet părțile laterale ale bolului. Dacă este prea lipicios, adăugați făină suplimentară câte 1 lingură, amestecând bine înainte de a determina dacă este nevoie de mai multă făină. Dacă aluatul pare prea uscat, stropiți cu apă dintr-o sticlă de pulverizare de câteva ori, amestecând bine înainte de a determina dacă este nevoie de mai multă apă. La fiecare 2 minute, opriți mașina, răzuiți aluatul de pe cârlig și apoi continuați să frământați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de câteva ori cu mâna pentru a vă asigura că este neted și elastic. Formați aluatul într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
9
Așezați aluatul într-un vas uns. Rândul său, o dată suprafață atât de Uns este pe partea de sus. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
10
În timp ce aluatul se răcește, faceți umplutură de scorțișoară. Într-un castron mic, combinați zahărul brun și scorțișoara măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Zahăr Brun
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Combinați untul cu amestecul de scorțișoară și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Unt
12
Rulați aluatul răcit într-un dreptunghi de 10 x 20 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
13
Întindeți umplutura pe jumătate din partea lungă a aluatului. Îndoiți aluatul în jumătate acoperind umplutura. Bateți aluatul ferm, astfel încât aluatul să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
14
Tăiați aluatul în trei fâșii lungi. Apăsați vârfurile benzilor împreună și împletiți benzile. Apăsați capetele împreună în partea de jos. Întindeți ușor împletitura astfel încât să măsoare din nou 20 de centimetri. Formați-l într-un cerc/oval și apăsați marginile împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
15
Transferați inelul pe o foaie de copt căptușită cu pergament sau unsă. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați-l să crească până se dublează, aproximativ 1 oră. În timp ce aluatul crește, Preîncălziți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
Cuptor
16
Coaceți tortul până se rumenesc, 20 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
17
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 10 minute pe foaia de copt și apoi așezați-o pe un suport de răcire pentru a se răci complet înainte de glazură. Pentru a ascunde bebelușul în tort, dacă doriți, faceți o mică fantă în fundul tortului și puneți bebelușul din plastic în miniatură după ce tortul s-a răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
Cuptor
18
Glazură: într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, laptele și vanilia până se omogenizează (adăugați lapte suplimentar dacă amestecul este prea gros sau zahăr pudră dacă este prea subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Vanilie
Glazură
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
19
Puneți glazura deasupra tortului. Presărați imediat zahăr colorat, alternând între cele trei culori.