Tort Rapid Cu Ananas Cu Susul În Jos

Tort Rapid Cu Ananas Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați rapid tortul cu ananas cu susul în jos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 217 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 40 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, amestec original, cireșe maraschino și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.în tigaie rotundă de 9 inci sau tigaie pătrată de 8 inci, topiți untul în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Presărați zahăr brun uniform peste untul topit. Aranjați feliile de ananas într-un singur strat peste amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
ZahărZahăr
3
Se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
4
Așezați cireșul în centrul fiecărei felii de ananas (cireșele cu tulpini pot fi adăugate după coacere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
CireșeCireșe
5
În castron mare, bate ingredientele rămase cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde, răzuire castron în mod constant. Bate pe viteza medie de 4 minute, răzuire castron ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Se toarnă aluatul peste ananas și cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
CireșeCireșe
7
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Așezați imediat placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos peste tigaie; întoarceți placa și tigaia. Lăsați tigaia peste tort câteva minute, astfel încât amestecul de zahăr brun să poată stropi peste tort; scoateți tigaia. Se răcește cu cel puțin 10 minute înainte de servire. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista