Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați rapid tortul cu ananas cu susul în jos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 217 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 40 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, amestec original, cireșe maraschino și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.în tigaie rotundă de 9 inci sau tigaie pătrată de 8 inci, topiți untul în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Presărați zahăr brun uniform peste untul topit. Aranjați feliile de ananas într-un singur strat peste amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ananas
Zahăr Brun
Unt
Zahăr
3
Se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
4
Așezați cireșul în centrul fiecărei felii de ananas (cireșele cu tulpini pot fi adăugate după coacere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Cireșe
5
În castron mare, bate ingredientele rămase cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde, răzuire castron în mod constant. Bate pe viteza medie de 4 minute, răzuire castron ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
6
Se toarnă aluatul peste ananas și cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Cireșe
7
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Așezați imediat placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos peste tigaie; întoarceți placa și tigaia. Lăsați tigaia peste tort câteva minute, astfel încât amestecul de zahăr brun să poată stropi peste tort; scoateți tigaia. Se răcește cu cel puțin 10 minute înainte de servire. Depozitați ușor acoperit.