Tort Pufos De Căpșuni-Lămâie
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 79 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 50 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de tort rotund de mâncare înger, coajă de lămâie, budincă instant cu aromă de vanilie jell-O și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort pufos cu strat de lămâie-rozmarin cu glazură de brânză cremă de lămâie, Tort de căpșuni cu ciocolată cu glazură pufoasă, și Tort moale și pufos cu banane cu căpșuni (vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați tortul pe farfuria de servire.
Tăiați o felie groasă de 3/4 inci deasupra tortului; puneți felia deoparte. Scobiți cu grijă centrul tortului, lăsând o coajă groasă de 1 inch pe fund și pe laturi. Rezervați tortul eliminat pentru gustări sau alte utilizări.
Se toarnă laptele într-un castron mediu.
Adăugați amestecul de budincă uscată. Bateți cu sârmă 2 min. sau până se amestecă bine. Se amestecă coaja de lămâie.
Scoateți 1/2 cană de budincă; așezați într-un castron mediu. Pune deoparte. Lingura tocat căpșuni în coajă tort; lingura rămase budinca peste căpșuni. Înlocuiți partea de sus a tort.
Adăugați topping biciuit la budinca rezervată de 1/2 cană; se amestecă cu biciul de sârmă până se omogenizează bine.
Se întinde pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului. Dați la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Se ornează cu jumătăți de căpșuni. Păstrați resturile în frigider.