Tort Prăjit-Alune

Tort Prăjit-Alune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu alune prăjite. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 375 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână glazură caldă de ciocolată, coajă de lămâie, alune și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Focaccia Cu Alune Prăjite, Sparanghel Cu Unt De Alune Prăjit, și Unt De Alune De Migdale Prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. și ungeți o tigaie cu arc de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Frecați nucile prăjite fierbinți într-un prosop de bucătărie pentru a îndepărta o parte din piei, apoi răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
1
Pulsați nuci, făină de tort și 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie până când nucile sunt tocate foarte fin, având grijă să nu procesați până la o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Bateți gălbenușurile și 1/2 cană de zahăr într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până la palid și foarte gros. Se amestecă coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Bateți albușurile cu sare într-un alt bol cu bătătoare curățate la viteză mare până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în restul de 1/4 cană de zahăr și bateți până când albii țin doar vârfuri rigide și lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
În 3 loturi, pliați alternativ amestecul de nuci și albușurile în amestecul de gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
5
Puneți aluatul în tigaie și blatul neted.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți tortul în mijlocul cuptorului până devine auriu și un tester iese curat, aproximativ 35 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 3 minute, apoi slăbiți marginea cu un cuțit și scoateți partea din tigaie. Se răcește complet. (Tortul se va scufunda ușor în centru.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
1
Inversați tortul pe un suport așezat peste o tigaie superficială. Slăbiți cu grijă partea inferioară a tigaiei și îndepărtați-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Se toarnă glazura caldă peste tort, permițându-i să picure pe părți și se întinde pentru a acoperi uniform. Se răcește până când glazura este setată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1
Tortul se păstrează, acoperit și răcit, 1 zi. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista