Tort Prăjit-Alune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu alune prăjite. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 375 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână glazură caldă de ciocolată, coajă de lămâie, alune și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Focaccia Cu Alune Prăjite, Sparanghel Cu Unt De Alune Prăjit, și Unt De Alune De Migdale Prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. și ungeți o tigaie cu arc de 9 inci.
Frecați nucile prăjite fierbinți într-un prosop de bucătărie pentru a îndepărta o parte din piei, apoi răciți complet.
Pulsați nuci, făină de tort și 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie până când nucile sunt tocate foarte fin, având grijă să nu procesați până la o pastă.
Bateți gălbenușurile și 1/2 cană de zahăr într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până la palid și foarte gros. Se amestecă coaja.
Bateți albușurile cu sare într-un alt bol cu bătătoare curățate la viteză mare până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în restul de 1/4 cană de zahăr și bateți până când albii țin doar vârfuri rigide și lucioase.
În 3 loturi, pliați alternativ amestecul de nuci și albușurile în amestecul de gălbenușuri.
Puneți aluatul în tigaie și blatul neted.
Coaceți tortul în mijlocul cuptorului până devine auriu și un tester iese curat, aproximativ 35 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 3 minute, apoi slăbiți marginea cu un cuțit și scoateți partea din tigaie. Se răcește complet. (Tortul se va scufunda ușor în centru.)
Inversați tortul pe un suport așezat peste o tigaie superficială. Slăbiți cu grijă partea inferioară a tigaiei și îndepărtați-o.
Se toarnă glazura caldă peste tort, permițându-i să picure pe părți și se întinde pentru a acoperi uniform. Se răcește până când glazura este setată, aproximativ 5 minute.
Tortul se păstrează, acoperit și răcit, 1 zi. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.