Tort Proaspăt De Nucă De Cocos

Tort Proaspăt De Nucă De Cocos
Tortul proaspăt de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 355 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort Proaspăt De Nucă De Cocos, Tort Proaspăt De Nucă De Cocos, și Tort Proaspăt De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti tortul, Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți ușor tigăile rotunde de 3 (9 inci) cu spray de gătit; linia de jos a tigăilor cu hârtie de ceară. Acoperiți ușor hârtia de ceară cu spray de gătit; tigăi de praf cu 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
3
Combinați 12 uncii (aproximativ 3 căni) făină, praf de copt și sare; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Așezați 1 1/2 căni plus 2 linguri de zahăr și unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie timp de 2 1/2 minute sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați amestecul de făină și apa de nucă de cocos alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți în 1 linguriță de vanilie. Într-un castron separat, bateți 6 albușuri la viteză mare până se spumează folosind bătăi curate și uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Nucă De CocosApă De Nucă De Cocos
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați restul de 2 linguri de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide (nu exagerați). Îndoiți cu grijă albușurile de ou în aluat; se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
7
Coaceți la 350 timp de 18 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe rafturi de sârmă; scoateți din tigăi. Aruncați hârtia de ceară. Se răcește complet pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor
8
Pentru a pregăti glazura, combinați 4 albușuri de ou, cremă de tartru și 1/8 linguriță de sare într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
GlazuraGlazura
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
9
Adăugați 2 linguri de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
10
Combinați restul de 1 1/4 căni de zahăr și 1/4 cană de apă într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti, fara agitare, pana cand termometrul cu bomboane Inregistreaza 25
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Cu mixer la viteză mică, se toarnă sirop de zahăr fierbinte într-un flux subțire peste albușuri de ou. Creșteți treptat viteza la mare; bateți 8 minute sau până se îngroașă și se răcește. Se amestecă 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie de servire și întindeți cu 1 cană glazură. Sus cu un alt strat de tort. Repetați procedura cu 1 cană glazură și stratul de tort rămas, terminând cu stratul de tort deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Apăsați ușor nuca de cocos rasă pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului. Păstrați tortul acoperit în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Nucă De CocosNucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista