Tortul proaspăt de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 355 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort Proaspăt De Nucă De Cocos, Tort Proaspăt De Nucă De Cocos, și Tort Proaspăt De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti tortul, Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înveliți ușor tigăile rotunde de 3 (9 inci) cu spray de gătit; linia de jos a tigăilor cu hârtie de ceară. Acoperiți ușor hârtia de ceară cu spray de gătit; tigăi de praf cu 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
3
Combinați 12 uncii (aproximativ 3 căni) făină, praf de copt și sare; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Așezați 1 1/2 căni plus 2 linguri de zahăr și unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie timp de 2 1/2 minute sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Adăugați amestecul de făină și apa de nucă de cocos alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți în 1 linguriță de vanilie. Într-un castron separat, bateți 6 albușuri la viteză mare până se spumează folosind bătăi curate și uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Nucă De Cocos
Albușuri De Ou
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați restul de 2 linguri de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide (nu exagerați). Îndoiți cu grijă albușurile de ou în aluat; se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Zahăr
7
Coaceți la 350 timp de 18 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe rafturi de sârmă; scoateți din tigăi. Aruncați hârtia de ceară. Se răcește complet pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Cuptor
8
Pentru a pregăti glazura, combinați 4 albușuri de ou, cremă de tartru și 1/8 linguriță de sare într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Glazura
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
9
Adăugați 2 linguri de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
10
Combinați restul de 1 1/4 căni de zahăr și 1/4 cană de apă într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti, fara agitare, pana cand termometrul cu bomboane Inregistreaza 25
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Tigaie Cu Sos
11
Cu mixer la viteză mică, se toarnă sirop de zahăr fierbinte într-un flux subțire peste albușuri de ou. Creșteți treptat viteza la mare; bateți 8 minute sau până se îngroașă și se răcește. Se amestecă 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
Albușuri De Ou
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie de servire și întindeți cu 1 cană glazură. Sus cu un alt strat de tort. Repetați procedura cu 1 cană glazură și stratul de tort rămas, terminând cu stratul de tort deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Apăsați ușor nuca de cocos rasă pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului. Păstrați tortul acoperit în frigider.