Tort Portocaliu Cu Susul În Jos
Tortul portocaliu cu susul în jos este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 137 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină de porumb măcinată cu piatră, margarină fără trans, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Portocaliu Cu Susul În Jos, Tort Portocaliu Cu Susul În Jos, și Tort Portocaliu Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Tăiați și aruncați capetele.
Tăiați portocala transversal în felii de aproximativ 1/4 inch grosime.
Îndepărtați orice semințe. Puneți în tigaie,adăugați 1/4 cană de apă și presărați cu zahăr. Aduceți amestecul la fierbere la foc mare, amestecând ușor pentru a împiedica lipirea fructelor. Gatiti pana cand lichidul este aproape plecat si feliile de portocala sunt caramelizate. Cu o furculiță, mutați feliile de portocală într-un model atractiv în partea de jos a tigaiei.
Într-o cratiță mică, încălziți laptele până când este cald, dar nu fierbinte.
Se ia de pe foc și se adaugă 1 linguriță de zahăr și drojdie. Se amestecă până se dizolvă drojdia.
Într-un castron mare, bateți împreună cele 2 gălbenușuri de ou, zahărul rămas și margarina până la galben pal și gros.
Adăugați coaja de portocală și vanilia; se amestecă bine. Cernem făina de porumb în amestecul de ouă, amestecând continuu. Se amestecă amestecul de drojdie,care ar trebui să fie acum spumos.
Într-un castron curat, bateți toate cele 4 albușuri de ou până când formează vârfuri rigide. Se amestecă o treime din albușurile bătute în amestecul de făină de porumb. Îndoiți cu grijă albii rămași. Puneți aluatul în bucăți peste feliile de portocală din tigaie. Neteziți partea de sus.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute, până când un tester de tort introdus în mijloc iese curat. Rulați un cuțit între părțile laterale ale tigaiei și tort. Se răcește pe un raft timp de 10 minute. Țineți o farfurie plată de servire peste tigaie și inversați tortul.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
De la Cleveland Clinic Healthy Heart Lifestyle ghid și carte de bucate de Cleveland Clinic Heart Center Copyright (c) 2007 de Cleveland Clinic Heart Center Publicat de Broadway Books.Bonnie Sanders Polin, Ph.D. și Frances Towner Giedt au câștigat un premiu James Beard pentru cartea de bucate Gourmet Joslin Diabetes. Ei sunt, de asemenea, autorii Joslin Diabetes quick and Easy Cookbook, Joslin Diabetes Healthy Carb Cookbook și Joslin Diabetes great Chefs Cook Healthy Cookbook. Bonnie Polin locuiește în Tulsa, Oklahoma, iar Frances Giedt locuiește în Arlington, Texas. Steven E. Nissen, MD, este președinte al Departamentului de medicină cardiovasculară de la Cleveland Clinic Heart and Vascular Institute și actualul președinte al Colegiului American de Cardiologie.