Tort portocaliu-caramel
Tortul portocaliu-caramel necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 103 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți caramel CR ampermormme fra ampermormche, grand marnier, marmeladă de portocale, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Încercați Tort Cu Caramel-Portocaliu Sărat Cu Susul În Jos, Tort De Ciocolată-Portocală Cu Caramel Sărat, și Tort de ciocolată cu sos de caramel portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă marmelada de portocale cu Grand Marnier. Împărțiți straturile tortului, făcând patru.
Întindeți fiecare dintre primele trei cu o treime din amestecul de marmeladă, apoi cu 2/3 cană caramel crme frache. Frost în afara de tort cu restul de caramel crme frache. Tort rece, acoperit cu un castron mare inversat pentru a proteja glazura, cel puțin 1 oră și până la 1 zi.