Tort Nebun De Ciocolată Germană
Tort nebun de ciocolată germană ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 16. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 454 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, vanilie, glazură de ciocolată betty rich & creamy și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort nebun de ciocolată cu glazură de Caramel, Curat Consumul De Scorțișoară Ciocolată Cip Crazy Cake, și Tort De Ciocolată Germană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul numai cu tigăi rotunde de 2 (9 inci) cu scurtare. Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigăi rotunde de 9 inci, folosind apă, ulei și ouă. Se răcește 10 minute.
Scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet.
Într-o cratiță grea de 3 litri, amestecați zahărul, untul, laptele și gălbenușurile de ou.
Se încălzește la foc mic la foc mediu, amestecând frecvent. Gatiti 9-10 minute, amestecand ocazional, pana se ingroasa.
Se ia de pe foc. Se amestecă nucă de cocos, nuci pecan și vanilie. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Tăiați fiecare strat de tort orizontal în 2 straturi. Pe placa de servire, Așezați 1 strat, tăiat cu fața în sus.
Se întinde cu aproximativ 1 1/3 căni de umplutură. Repetați cu al doilea și al treilea strat și 2 2/3 căni de umplere.
Cu cuțitul zimțat, tăiați stratul de tort rămas în benzi de 1 1/2 inch.
Tăiați benzi în bucăți neregulate.
Așezați bucățile de tort la întâmplare peste umplutură pentru a acoperi partea superioară a tortului, apăsând ușor în tort și potrivindu-se perfect. Puneți la frigider tortul cu câteva ore înainte de servire, dacă doriți.
Într-un castron mic cu microunde, glazura cu microunde 10 secunde la înălțime până când este suficient de subțire pentru a stropi.
Stropiți deasupra tortului. A se păstra acoperit la frigider.