Tort Monstru De Halloween
Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 184 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Un amestec de betty chocolate Fudge cake mix, betty neon gel food color, Betty decorarea glazurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Halloween. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creiere Monstru {Petrecere De Blog Monstru De Halloween}, Cookie-Uri Monstru De Halloween, și Monstru Degetele De La Picioare (Pentru Halloween) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Faceți și coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Așezați tortul, cu partea de jos în sus, pe un platou mare sau pe o foaie de prăjituri acoperită cu folie.
Scoateți 2 linguri de glazură albă din recipient; pus deoparte.
Îndepărtați o treime din glazură (aproximativ 1/2 cană) într-un castron mic. Tint negru; pus deoparte. Tentă rămasă glazură verde neon. Părți de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură verde neon.
Folosind imaginea ca ghid, utilizați decorarea glazurii cu un vârf rotund pentru a contura părul.
Adăugați bucăți de lemn dulce pentru sprâncene. Folosiți glazură albă rezervată pentru a forma ochi. Folosiți glazura pentru a contura trăsăturile faciale rămase.
Răspândiți glazura neagră în contururi pentru a umple părul. Depozitați ușor acoperit.