Tort Modern De Ciocolată-Zmeură
Tortul modern de ciocolată-zmeură este un fără gluten desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 571 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sirop de porumb, cacao de copt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cafeneaua Modernă-Prăjituri Moderne De Pește, Flan Modern De Ciocolată Mexicană, și Ciocolată neagră, prăjitură cu zmeură și Mousse-ul său de ciocolată-ghimbir.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți generos tigaia cu formă de arc de 9 inci cu scurtare și făină ușoară sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei, ouă, smântână și budincă amestecați cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi bateți la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional (sau amestecați cu lingura până se omogenizează bine). Se amestecă 1/2 cană chipsuri de ciocolată.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când partea superioară revine când este ușor atinsă în centru. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 2 ore.
Îndepărtați cu grijă partea laterală a tăvii cu arc.
Așezați tortul pe farfuria de servire. Într-un castron mic cu microunde, Cuptor cu microunde 3/4 cană chipsuri de ciocolată, untul, siropul de porumb și extractul de zmeură neacoperite la 30 de secunde. Se amestecă; cuptor cu microunde cu 10 până la 20 de secunde mai mult sau până se omogenizează. Se toarnă încet glazura deasupra tortului; se întinde pe margine cu spatula offset (unele glazuri pot picura în jos).
Lăsați să stea 1 oră pentru ca glazura să se întărească.
Așezați șablonul de tort deasupra tortului și Cerneți pudra de cacao deasupra. Îndepărtați cu atenție șablonul.