Tort Glazurat Cu Lămâie

Tort Glazurat Cu Lămâie
Tortul cu lapte de lămâie glazurat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 260 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 36 de cenți pe porție. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați făină, ouă, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brioșe De Afine Cu Lapte Bătut Cu Lămâie, Prăjitură de lămâie Meyer glazurată cu zară și afine uscate, și Brunch De Duminică: Gogoși De Tort Cu Lapte Glazurat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, combinați coaja și 3 linguri de suc într-un castron mic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Înveliți o tigaie Bundt de 10 inci cu spray de gătit; praf cu 2 linguri zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
4
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
5
Combinați făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Așezați untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos. Adăugați treptat restul de 1 1/2 căni de zahăr granulat, amestecul de coajă și extrageți, bătând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
UntUnt
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
7
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
8
Adăugați amestecul de făină și 1 cană de lapte alternativ la amestecul de zahăr, bătând la viteză mică, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
9
Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră, 1 1/2 linguri de suc și 1 lingură de zară într-un castron mic, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Lapte BătutLapte Bătut
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Stropiți glazura peste tortul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
13
Garnisiți cu coajă de lămâie rasă odată ce glazura este setată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista