Tort German Cu Foi De Ciocolată
Reteta tort foaie de ciocolată germană ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 122 calorii. Această rețetă servește 48. Dacă aveți la îndemână cacao, ou, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Tort German Cu Foi De Ciocolată, Tort German Cu Foi De Ciocolată, și Tort de ciocolată Retro al mamei (cunoscut și sub numele de tort de foi din Texas).
Instrucțiuni
Bateți amestecul German de tort de ciocolată și următoarele 3 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric de 3 până la 4 minute sau până la crem.
Se toarnă aluatul într-o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 15 minute.
Combinați laptele condensat îndulcit, nuca de cocos și nucile pecan; se întinde pe tort cald.
Se fierbe, pe cel mai mic raft din cuptor, aproximativ 2 minute sau până devine auriu.
Se scoate din cuptor și se răcește.
Bateți margarina și următoarele 3 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează; adăugați treptat lapte fără grăsimi, bătând până se omogenizează.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit tortul de ciocolată germană Duncan Hines Moist Deluxe