Tort galben cu glazură de ciocolată

Tort galben cu glazură de ciocolată
Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 341 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 18. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zară, făină, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort galben cu glazură de ciocolată, Tort Galben Cu Glazură De Ciocolată, și Tort galben cu glazură de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți fundul unei tigaie de 13 x 9 inci cu spray de gătit (nu acoperiți părțile laterale ale tigaiei); linia de jos a tigaiei cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
3
Combinați 1/2 cană de unt și smântână într-un castron mare, amestecând cu un tel până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați zahăr granulat și 2 lingurițe de vanilie. Bateți cu un mixer la viteză medie 3 minute sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați înlocuitor de ou; bate 2 minute sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
6
Lingurați ușor 2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
7
Combinați 2 căni de făină, bicarbonat de sodiu și 1/2 linguriță de sare, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
9
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită. Atingeți brusc tigaia o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Îndepărtați cu grijă hârtia de ceară; se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Pentru a pregăti glazura, așezați crema de brânză, 1/4 cană de unt și 1 linguriță de vanilie într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
12
Adăugați cacao, lapte și 1/8 linguriță sare; bateți la viteză mică până se omogenizează bine. Adăugați treptat 1 1/2 căni de zahăr pudră; bate la viteză mică până devine cremos. Adăugați treptat restul de 1 1/2 căni de zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Pudră De CacaoPudră De Cacao
LapteLapte
SareSare
13
Așezați tortul pe un platou de servire.
14
Întindeți glazura deasupra și părțile laterale ale tortului. Păstrați tortul acoperit în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista