Tort Fluture
Tort fluture ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 697 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 1,66 USD pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, extract de portocale, zahăr colorat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Tort Fluture, Tort Fluture, și Tort Fluture sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr.
Adăugați ouăle, coaja de portocală și extractul; bateți până se combină.
Combinați făina, sarea și bicarbonatul de sodiu; adăugați la amestecul de cremă alternativ cu smântână. Lingură în două unse 9-in. tigăi de copt în formă de inimă; se întinde uniform în tigăi.
Coaceți la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Tăiați 1-1 / 2 in. de pe capetele ascuțite ale fiecărui tort de inimă; pus deoparte. Pentru aripile de fluture, așezați capetele tăiate ale prăjiturilor inimii împreună pe un 17-in. x 15 inch. placă acoperită. Tăiați bucățile de tort rezervate pentru a forma capetele rotunjite ale corpului fluturelui.
Într-un castron mic, cremă de unt și cremă de brânză.
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor.
Îndepărtați 1/2 cană de glazură și nuanțați galben; pune deoparte. Părțile tortului de îngheț și partea superioară cu glazură albă.
Tăiați o gaură mică în colțul unei pungi de patiserie sau plastic; introduceți vârful rotund #6. Umpleți punga cu glazură albă rămasă; pus deoparte.
Înghețați o porțiune din fiecare aripă cu glazură galbenă. Decorați corpul și aripile fluturelui cu zaharuri colorate. Pipe glazură albă pentru a separa secțiunile colorate de pe aripi pentru a contura corpul. Decorați aripile cu gumdrops.
Folosind un stripper de citrice, tăiați două 12-in. bucăți lungi de coajă de portocală. Înfășurați mânerul unei linguri de lemn.
Scoateți din lingură și așezați deasupra corpului pentru antene.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.