Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul festiv cu compot de fructe. Această rețetă servește 16. O porție conține 570 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți portocale, zahăr, coajă de portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de lămâie cu compot de fructe, Tort de lămâie cu compot de cireșe, și Compot de căpșuni și fenicul sălbatic cu tort de lire.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți generos 10-inch angel food (tort tub) tigaie cu scurtare; ușor făină. Într-un castron mare, bateți 2 1/2 căni de zahăr și untul până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Adăugați vanilie; se amestecă bine. Bateți în 1 ou la un moment dat până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
3
Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați amestecul de făină alternativ cu coaja de portocală și laptele, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
5
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți 55 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute. Inversați tortul pe farfuria de servire. Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
7
Într-o cratiță medie, amestecați caisele, cireșele, 1/2 cană de zahăr și sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Caise
Cireșe
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Se încălzește la fierbere; se fierbe 10 până la 15 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită. Se amestecă coniac și portocala tocată.
Desertul poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.