Tort festiv de lire sterline cu compot de fructe

Tort festiv de lire sterline cu compot de fructe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul festiv cu compot de fructe. Această rețetă servește 16. O porție conține 570 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți portocale, zahăr, coajă de portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de lămâie cu compot de fructe, Tort de lămâie cu compot de cireșe, și Compot de căpșuni și fenicul sălbatic cu tort de lire.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți generos 10-inch angel food (tort tub) tigaie cu scurtare; ușor făină. Într-un castron mare, bateți 2 1/2 căni de zahăr și untul până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Adăugați vanilie; se amestecă bine. Bateți în 1 ou la un moment dat până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
3
Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați amestecul de făină alternativ cu coaja de portocală și laptele, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
5
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți 55 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute. Inversați tortul pe farfuria de servire. Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Într-o cratiță medie, amestecați caisele, cireșele, 1/2 cană de zahăr și sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
CaiseCaise
CireșeCireșe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se încălzește la fierbere; se fierbe 10 până la 15 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită. Se amestecă coniac și portocala tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
PortocaliuPortocaliu
9
Serviți compot cald cu tort și înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
CompotCompot

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Desertul poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista