Tort Elvețian De Morcovi
Tortul elvețian de morcovi este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 249 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți migdale, zahăr, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare sunt Tort Tradițional Elvețian De Morcovi (Aargauer Ruebli Torte), Caserola Elvețiană De Morcovi, și Curcan și folie Elvețiană cu salată de morcovi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați un vas de copt pătrat de 9 inch sau o tigaie Bundt de 9 inch.
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou și zahărul cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă migdalele,morcovii, sucul și coaja de 1 lămâie, făina și praful de copt. Într-un castron separat, cu un bătător curat, bateți albușurile cu un vârf de sare până când pot ține un vârf. Îndoiți albușurile de ou în aluatul de morcovi.
Se toarnă în tigaia pregătită pentru tort.
Coaceți timp de 50 de minute sau până când un cuțit mic introdus în centru iese curat. Pentru glazură, amestecați sucul de lămâie rămas cu zahărul cofetarilor până când poate fi stropit ușor dintr-o lingură.
Se toarnă peste tort în timp ce este cald sau răcit. Dacă faceți într-o tigaie Bundt, scoateți-o din tigaie înainte de geam.