Tort Elvețian De Morcovi

Tort Elvețian De Morcovi
Tortul elvețian de morcovi este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 249 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți migdale, zahăr, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare sunt Tort Tradițional Elvețian De Morcovi (Aargauer Ruebli Torte), Caserola Elvețiană De Morcovi, și Curcan și folie Elvețiană cu salată de morcovi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați un vas de copt pătrat de 9 inch sau o tigaie Bundt de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou și zahărul cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă migdalele,morcovii, sucul și coaja de 1 lămâie, făina și praful de copt. Într-un castron separat, cu un bătător curat, bateți albușurile cu un vârf de sare până când pot ține un vârf. Îndoiți albușurile de ou în aluatul de morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
MigdaleMigdale
MorcovMorcov
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SucSuc
LămâieLămâie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se toarnă în tigaia pregătită pentru tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
4
Coaceți timp de 50 de minute sau până când un cuțit mic introdus în centru iese curat. Pentru glazură, amestecați sucul de lămâie rămas cu zahărul cofetarilor până când poate fi stropit ușor dintr-o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazurăGlazură
SucSuc
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
5
Se toarnă peste tort în timp ce este cald sau răcit. Dacă faceți într-o tigaie Bundt, scoateți-o din tigaie înainte de geam.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista