Tort Elegant Cu Gem Sudic
Nevoie de o desert fără lactate? Tortul Elegant cu gem sudic ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 519 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Mergeți la magazin și ridicați apă, cremă de marshmallow, conserve de fructe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Elegant De Ciocolată, Tort elegant cu coroană de fructe de pădure, și Cel Mai Bun Tort De Cafea Din Sud.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi rotunde de tort de 9 inch.
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, amestecul de budincă, 1 cană de apă, ulei și ouă. Bateți timp de 2 minute la viteză mare.
Se toarnă aluatul în tigăi unse și făinoase.
Coaceți timp de 25 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute în tigăi.
Scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturile de sârmă.
Între timp, într-o cratiță mică și grea, combinați zahărul, 2 linguri de apă și albușurile de ou. Gatiti la foc mic, batand continuu cu mixerul electric de mana la viteza mare, pana se formeaza varfuri moi.
Adăugați cremă de marshmallow și bateți până se formează vârfuri rigide.
Pentru a asambla tortul, împărțiți fiecare strat în jumătate orizontal pentru a forma 4 straturi.
Așezați 1 strat pe placa de servire.
Se întinde cu 1/3 cană de conserve. Se acoperă cu al doilea strat de tort și se întinde cu 1/3 cană de conserve, se face al treilea strat în același mod. Acoperiți cu al patrulea strat (nu întindeți conservele deasupra celui de-al patrulea strat).
Partea de îngheț și partea superioară cu glazură. Rotiți mici bucăți de conserve în glazură. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.