Tort Eclair cu Ganache de ciocolată

Tort Eclair cu Ganache de ciocolată
Tortul Eclair cu Ganache de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 408 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 363 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, lapte, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 28%. Rețete similare includ Tort eclair de dovleac cu glazură de Ganache de ciocolată, Tort Eclair Cu Ciocolată, și Tort Eclair Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți un bol de amestecare în congelator pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Combinați apa, untul și sarea într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu și amestecați făina. Gătiți și amestecați până când amestecul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați amestecul într-un bol de amestecare și bateți ouăle, pe rând, până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Întindeți aluatul uniform în fundul vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Coaceți patiseria în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 25 până la 30 de minute. (Aluatul va crește și va face o formă de barcă, dar ar trebui să scadă pe măsură ce se răcește.) Se răcește complet pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți vasul de amestecare răcit din congelator și turnați în 2 căni de frișcă rece. Bateți până când crema se îngroașă, aproximativ 1 minut; se amestecă zahărul cofetarilor și extractul de vanilie. Continuați să bateți până când crema formează vârfuri rigide. Dați la frigider frisca în timp ce amestecați budinca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8
Se toarnă amestecurile de budincă și laptele într-un bol de amestecare și se amestecă până devine cremos. Îndoiți frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
9
Întindeți umplutura peste crusta răcită și dați-o la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
10
Așezați ciocolata tocată într-un castron rezistent la căldură. Aduceți 1 cană de smântână aproape la fiert într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată și se lasă să se înmoaie timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
12
Bateți amestecul până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
13
Lăsați amestecul să se răcească ușor pentru a se îngroșa, aproximativ 10 minute.
14
Se toarnă ganache peste umplutura de cremă, întinzându-se pentru a acoperi întreaga suprafață. Întoarceți tigaia la frigider și răciți cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista