Tort Dulce De Cireșe Poloneze

Tort Dulce De Cireșe Poloneze
Dulce tort de cireșe polonez este un vegetarian desert. Această rețetă servește 14 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 139 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. 13 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați făină, bicarbonat de sodiu, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Dulce De Cireșe De Vanilie, Tort De Lapte Dulce De Cireșe, și Tort De Miere Polonez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un bol de amestecare, bateți 1 cană de zahăr, făină, praf de copt și bicarbonat de sodiu împreună până când sunt combinate uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Gătiti și amestecați cireșele fără sâmburi în unt până când sunt fragede, stropindu-le cu 1 lingură de zahăr, 8 până la 10 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Formați un puț în centrul ingredientelor uscate și turnați 1/2 cană ulei de măsline, ouă și iaurt; folosiți degetele pentru a amesteca ușor ingredientele lichide în amestecul de făină pentru a face un aluat moale. Răzuiți aluatul într-un vas de copt de 9x12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Stropiți aluatul cu 1 lingură de ulei de măsline și acoperiți cu cireșele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul este setat și auriu deasupra, aproximativ 40 de minute. O scobitoare introdusă în centrul tortului trebuie să iasă curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții14
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista