Tort Dublu De Ciocolată Bundt

Tort Dublu De Ciocolată Bundt
Double Chocolate Bundt Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 328 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, extract de vanillan, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort Dublu De Ciocolată Bundt, Tort dublu de ciocolată bundt, și Tort Dublu De Ciocolată Bundt.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Înveliți o tigaie Bundt de 12 căni cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
3
Combinați cacao și ciocolata de copt într-un castron mic; adăugați apă clocotită, amestecând până se topește ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Bateți zahărul granulat și untul cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați vanilie și albușuri de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Combinați laptele de unt și granulele de cafea, amestecând până când granulele sunt dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
8
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr, alternând cu amestecul de zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă amestecul de cacao. Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Coaceți la 325 timp de 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Pentru a pregăti glazura, combinați batonul de ciocolată topit și laptele într-un castron mic, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Stropiți glazura de ciocolată peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
12
Combinați zahărul pudră și laptele într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Stropiți glazura peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista