Tortul cu nucă de cocos dublu ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 260 calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de făină de tort, unt, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Dublu De Ciocolată Cu Nucă De Cocos, Ingredientul Secret (Nucă De Cocos): Budincă Dublă De Orez Cu Nucă De Cocos, și Cupcakes Duble Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înveliți Tigăi rotunde de 2 (9 inci) cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Combinați 2 1/4 căni de făină, praf de copt și sare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Puneți zahărul și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (timp de aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
6
Adăugați amestecul de făină și laptele alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
7
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite. Atingeți brusc tigăile o dată pe blat pentru a îndepărta bulele de aer.
8
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe rafturi de sârmă și se scoate din tigăi. Se răcește complet pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1 cană glazură pufoasă de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Nucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Se presară cu 1/3 cană de nucă de cocos. Se acoperă cu stratul de tort rămas; întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Nucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Presărați 1/3 cană de nucă de cocos deasupra tortului. Păstrați tortul acoperit în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
12
(Totalurile includ glazură pufoasă de nucă de cocos.)