Tort de șifon de ciocolată John Whaite cu cremă de unt de caramel sărat

Tort de șifon de ciocolată John Whaite cu cremă de unt de caramel sărat
Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Tortul de șifon de ciocolată al lui John Whaite cu cremă de unt de caramel sărat ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 764 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 464 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ciocolată, zahăr tos auriu, pastă de fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Caramel sărat, unt de arahide și înghețată de cartofi acoperită cu ciocolată Sundae, Fără înghețată-producător de Caramel sărat, Bourbon, unt de nuci și înghețată cu bucăți de ciocolată, și Brownie cu tigaie de ciocolată cu caramel sărat cu înghețată de caramel.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți și tapetați o formă rotundă de tort adâncă de 25 cm cu pergament de copt. Într-un castron mare, amestecați uleiul, gălbenușurile de ou, pasta de vanilie, zahărul tos și 200 ml apă până se combină bine. Cerneti pudra de cacao si amestecati pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De VaniliePastă De Vanilie
Zahăr CasterZahăr Caster
Lichior De AluneLichior De Alune
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Sift în făină, bicarb și 1 linguriță sare. Într-un castron separat, bateți albușurile până la vârfuri rigide. Îndoiți în aluat cu o lingură mare de metal și amestecați până când totul este bine combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Turnați ușor amestecul în forma de tort, apoi bateți-l de două ori pe suprafața de lucru pentru a expulza orice buzunare mari de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
5
Coaceți timp de 1 oră 10 minute sau până când prăjitura revine când este împinsă ușor și o frigăruie introdusă iese curată. (Acoperiți cu folie după 1 oră dacă tortul începe să se întunece prea mult.)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Se scoate din cuptor, se răcește în formă timp de 10 minute, apoi se transferă într-o grătar mare și se curăță pergamentul. Lăsați până când tortul este complet rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Faceți glazura de caramel sărată în timp ce tortul se coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
8
Încălziți zahărul brun, linguriță sare și smântână într-o cratiță până când zahărul s-a dizolvat. Bubble pentru câteva minute, apoi lăsați să se răcească complet. Bateți untul până se omogenizează, turnați amestecul de smântână răcit și continuați să amestecați până când este bătut ușor. Se răcește până este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Pentru a face ganache, încălziți crema până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
10
Se ia de pe foc și se toarnă peste ciocolată. Lăsați să stea câteva minute până când ciocolata s-a topit și aveți o consistență netedă a sosului. Se lasă să se răcească la temperatura camerei până când ganache are o grosime pipabilă, apoi se transferă într-o pungă de conducte prevăzută cu o duză stea. Pentru a termina tortul, feliați-l în jumătate și umpleți-l cu crema de unt de caramel sărat. Pipă vârfuri înalte de ganache de ciocolată deasupra și decorează cu cristalele de sare de mare. Se va păstra până la 2 zile într-un loc răcoros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista