Tort de șifon de ciocolată John Whaite cu cremă de unt de caramel sărat

Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Tortul de șifon de ciocolată al lui John Whaite cu cremă de unt de caramel sărat ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 764 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 464 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ciocolată, zahăr tos auriu, pastă de fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Caramel sărat, unt de arahide și înghețată de cartofi acoperită cu ciocolată Sundae, Fără înghețată-producător de Caramel sărat, Bourbon, unt de nuci și înghețată cu bucăți de ciocolată, și Brownie cu tigaie de ciocolată cu caramel sărat cu înghețată de caramel.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Ungeți și tapetați o formă rotundă de tort adâncă de 25 cm cu pergament de copt. Într-un castron mare, amestecați uleiul, gălbenușurile de ou, pasta de vanilie, zahărul tos și 200 ml apă până se combină bine. Cerneti pudra de cacao si amestecati pana se omogenizeaza.
Sift în făină, bicarb și 1 linguriță sare. Într-un castron separat, bateți albușurile până la vârfuri rigide. Îndoiți în aluat cu o lingură mare de metal și amestecați până când totul este bine combinat.
Turnați ușor amestecul în forma de tort, apoi bateți-l de două ori pe suprafața de lucru pentru a expulza orice buzunare mari de aer.
Coaceți timp de 1 oră 10 minute sau până când prăjitura revine când este împinsă ușor și o frigăruie introdusă iese curată. (Acoperiți cu folie după 1 oră dacă tortul începe să se întunece prea mult.)
Se scoate din cuptor, se răcește în formă timp de 10 minute, apoi se transferă într-o grătar mare și se curăță pergamentul. Lăsați până când tortul este complet rece.
Faceți glazura de caramel sărată în timp ce tortul se coace.
Încălziți zahărul brun, linguriță sare și smântână într-o cratiță până când zahărul s-a dizolvat. Bubble pentru câteva minute, apoi lăsați să se răcească complet. Bateți untul până se omogenizează, turnați amestecul de smântână răcit și continuați să amestecați până când este bătut ușor. Se răcește până este nevoie.
Pentru a face ganache, încălziți crema până la fierbere.
Se ia de pe foc și se toarnă peste ciocolată. Lăsați să stea câteva minute până când ciocolata s-a topit și aveți o consistență netedă a sosului. Se lasă să se răcească la temperatura camerei până când ganache are o grosime pipabilă, apoi se transferă într-o pungă de conducte prevăzută cu o duză stea. Pentru a termina tortul, feliați-l în jumătate și umpleți-l cu crema de unt de caramel sărat. Pipă vârfuri înalte de ganache de ciocolată deasupra și decorează cu cristalele de sare de mare. Se va păstra până la 2 zile într-un loc răcoros.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.