Tort De Șifon Cu Nuc De Arțar

Tort De Șifon Cu Nuc De Arțar
Tort de șifon cu nuc de arțar ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 571 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, extract de vanillan, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Șifon Cu Nucă, Tort De Arțar-Nuc, și Tort De Nuc De Arțar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cernem făina, zahărul, praful de copt și sarea împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Faceți o fântână în ingredientele uscate; puneți apă, ulei, gălbenușuri de ou, extract de vanilie și extract de arțar în fântână. Se amestecă împreună cu o lingură de lemn, apoi se bate până când aluatul este neted; se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De ArțarExtract De Arțar
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
NuciNuci
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
4
Așezați albușurile într-un vas mare de sticlă sau metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Presărați albușurile cu cremă de tartru; bateți până se formează vârfuri tari. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile vor forma vârfuri ascuțite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Folosiți o spatulă de cauciuc sau un tel de sârmă pentru a plia 1/4 albușurile bătute în aluat. Treceți ușor spatula prin centrul bolului, apoi în jurul părților laterale ale bolului, repetând până la încorporarea completă; repetați plierea cu albușurile rămase, 1/4 la un moment dat, plierea doar până la încorporare. Întoarceți aluatul într - o tigaie cu tub de 9 sau 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
7
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a elimina bulele mari de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul este auriu, iar o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră. Răsturnați tigaia cu susul în jos peste o grătar pentru a se răci, aproximativ 30 de minute. Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a îndepărta tortul; se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
9
Bateți budinca instant și laptele împreună într-un castron; pliați în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
FrișcăFrișcă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se întinde peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista