Tort de șifon cu nuc de arțar ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 571 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, extract de vanillan, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Șifon Cu Nucă, Tort De Arțar-Nuc, și Tort De Nuc De Arțar.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Cernem făina, zahărul, praful de copt și sarea împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Faceți o fântână în ingredientele uscate; puneți apă, ulei, gălbenușuri de ou, extract de vanilie și extract de arțar în fântână. Se amestecă împreună cu o lingură de lemn, apoi se bate până când aluatul este neted; se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Arțar
Gălbenuș De Ou
Nuci
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
4
Așezați albușurile într-un vas mare de sticlă sau metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Presărați albușurile cu cremă de tartru; bateți până se formează vârfuri tari. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile vor forma vârfuri ascuțite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Folosiți o spatulă de cauciuc sau un tel de sârmă pentru a plia 1/4 albușurile bătute în aluat. Treceți ușor spatula prin centrul bolului, apoi în jurul părților laterale ale bolului, repetând până la încorporarea completă; repetați plierea cu albușurile rămase, 1/4 la un moment dat, plierea doar până la încorporare. Întoarceți aluatul într - o tigaie cu tub de 9 sau 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bateti
Bol
Tigaie
7
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a elimina bulele mari de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul este auriu, iar o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră. Răsturnați tigaia cu susul în jos peste o grătar pentru a se răci, aproximativ 30 de minute. Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a îndepărta tortul; se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
Cuțit
Tigaie
9
Bateți budinca instant și laptele împreună într-un castron; pliați în frișcă.