Tort De Șah Galben

Tort De Șah Galben
Tort de șah galben necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1 și costă 9,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 276g de grăsime, și un total de 5762 calorii. 15 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați unt, cremă de brânză, amestec de prăjituri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este uimitor. Încercați Tort De Șah, Tort De Șah, și Tort De Șah pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă până se sfărâmă. Amestec Pat în partea de jos a 9x13 inch vas de copt din sticlă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
4
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
În castron mare, combina crema de brânză și zahăr cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se amestecă până se omogenizează.
7
Se toarnă peste amestecul de tort pre-copt. Se acoperă cu umplutură de plăcintă cu cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu CireșeUmplutură De Plăcintă Cu Cireșe
Amestec De TortAmestec De Tort
8
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 35 de minute sau când vedeți că brânza se ridică la vârf. Cireșele merg de obicei sub când sunt coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții1
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista