Rețeta unt de arahide-Tort de înghețată de ciocolată poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. Pentru 1,89 USD pe porție, primești un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 104G de grăsime, și un total de 1404 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Vara. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați unt, cupe cu unt de arahide, înghețată cu unt de arahide și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 41%. Rețete similare sunt Înghețată De Ciocolată Cu Unt De Arahide, Înghețată cu unt de arahide și ciocolată, și Înghețată Vegană Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Puneți fursecurile într-un robot de bucătărie. Acoperiți și pulsați până se formează firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se transferă într-un castron mare și se amestecă untul. Apăsați pe partea de jos și 1-in. pe părțile laterale ale unui 10-in uns. tigaie cu formă de arc; acoperiți și congelați timp de cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți înghețata de ciocolată în crustă; acoperiți și congelați până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Ciocolată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Întindeți untul de arahide peste stratul de ciocolată și acoperiți cu înghețată cu unt de arahide. Acoperiți și congelați până la fermitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Puneți chipsurile de ciocolată într-un castron mare. Într-o cratiță mică, aduceți crema doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă peste ciocolată; bateți până se omogenizează. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se întinde deasupra desertului. Se presară imediat cu cupe de unt de arahide. Acoperiți și congelați timp de 1 oră înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Moscato, Moscato Dasti
Înghețată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, băutură alcoolică și categorie de produse alimentare. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "