Tort De Înger Cu Nucă De Cocos Cheie
Key Lime Coconut Angel Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 1,11 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 305 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjituri alimentare betty angel, suc de lămâie obișnuit, coajă de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tort Alimentar Lime Angel Cu Fistic Și Glazură De Var, Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic, și Tort Alimentar Lime Angel Cu Glazuri De Lime.
Instrucțiuni
Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind apă rece. Tort rece complet.
Tăiați tortul orizontal în 3 straturi.
Așezați stratul inferior, tăiat cu fața în sus, pe placa de servire.
Într-un castron mare, bateți laptele, sucul de lime și coaja de lime cu sârmă până se omogenizează și se îngroașă. Îndoiți în topping biciuit.
Întindeți 1 cană amestec de var uniform deasupra primului strat de tort.
Așezați al doilea strat de tort cu atenție pe stratul inferior; se întinde uniform cu 1 cană amestec de var. Se acoperă cu stratul rămas de tort.
Înghețați partea superioară și partea laterală a tortului cu amestecul de var rămas.
Se presară cu nucă de cocos.
Ornează tortul cu kiwi și căpșuni.