Tort De Ziua Budinca De Paine
Dacă 67 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Budinca de pâine tort de ziua de naștere ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 12 porții cu 343 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua de naștere va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână tort de ziua de naștere, ouă, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de budincă de pâine, Tort Cu Budincă De Pâine Cu Banane, și Tort De Budincă Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 km.F. Ungeți un vas de copt de 9x13 inci. Așezați-vă în lateral.
Într-un castron mare, bateți ouăle.
Adăugați laptele condensat îndulcit, zahărul, untul, vanilia, scorțișoara și sarea; se amestecă bine. Amestecați ușor tortul cubat, glazura și tot. Poate începe să se descompună în amestecul umed; nu intrați în panică. Se va coace foarte bine. Dacă doriți, garnisiți cu stropi.
Se toarnă în tigaia pregătită și se coace timp de 50-60 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.