Tort De Vacanță Cu Ciocolată-Vanilie
Torta de vacanță cu ciocolată-vanilie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $27.21 pe portie, această rețetă acoperă 81% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție conține 10737 calorii, 142g de proteine, și 721g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cap la magazin și ridica garnitura: ornamente de argint, crema de branza, panglici de ciocolată și Arcul, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ciocolată Și Vanilie Grand Marnier Torte, Tortă de vanilie cu umplutură de zmeură și glazură de ciocolată, și Tortă de vanilie cu umplutură de zmeură și glazură de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia 2 (9-inch) torturi pătrate cu folie de aluminiu; folie de grăsime.
Gatiti ciocolata semidulce si untul intr-o cratita mica la foc mic, amestecand pana se omogenizeaza. Mișto.
Bateți 2 căni de zahăr și 8 ouă la viteză medie cu un mixer electric 3 minute sau până se spumează. Adăugați treptat amestecul de ciocolată, bătând la viteză mică până se omogenizează.
Se toarnă în 1 tigaie pregătită.
Coaceți la 325 timp de 1 oră sau până când este setat. Se răcește pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 8 ore.
Scoateți din tigaie, aruncând folia. Tăiați marginile, dacă este necesar.
Bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până devine cremoasă.
Adăugați restul de 1 cană de zahăr și făină, bătând bine.
Adăugați 3 ouă rămase, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă smântână, ciocolată albă și vanilie.
Se toarnă în tigaia pregătită rămasă.
Coaceți la 325 timp de 1 oră. Opriți cuptorul. Lăsați stratul de tort în cuptor, cu ușa cuptorului parțial deschisă, 30 de minute.
Scoateți tortul din cuptor; se răcește în tigaie pe un suport de sârmă. Acoperiți tortul și răciți 8 ore.
Scoateți din tigaie, aruncând folia.
Rezervați 1 cană Ganache de ciocolată albă.
Așezați stratul de ciocolată, cu partea de jos în sus, pe o farfurie de servire.
Se întinde cu 1/2 cană Ganache de ciocolată albă, iar deasupra cu strat de ciocolată albă, cu partea de jos în sus.
Întindeți partea superioară și părțile laterale ale tortului cu ganache rămas.
Se amestecă cantitatea dorită de pastă alimentară în 1 cană rezervată ganache.
2 într-o pungă mare de decorare; umpleți cu ganache. Design de dantelă pentru țevi (șir continuu de glazură fără atingere) deasupra și părțile laterale ale tortului.
Aranjați 2 (17-x 2 1/2-inch) panglici de ciocolată albă pe tort. Formați arcul cu 1 bandă (13-x 2 1/2 - inch); aranjați 2 benzi (4-x 2 1/2 - inch) și 2 benzi (3-x 2 1/2-inch) pentru capetele arcului.
Așezați 1 bandă (2 1/2-x 1 inch) în centrul arcului pentru nod.
Păstrați tortul în frigider.
Scoateți din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.