Tort De Unt Breton Cu Crustă De Zahăr
Zahăr Crusted Breton Unt tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 182 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 14. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt de cea mai bună calitate, drojdie, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Unt Breton, Tort Breton Cu Mere, și Tort De Hrișcă Breton Cu Fleur De Sel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, dizolvați drojdia în apa caldă. Când se dizolvă, amestecați în 1/2 cană de făină cu degetele, frecându-le împreună pentru a rupe orice bulgări. Acoperiți cu un prosop abia umezit și lăsați să se ridice într-un loc cald până când se dublează în vrac, aproximativ 30 de minute. Între timp, într-un castron mare, combinați restul de 1 3/4 căni de făină și sarea.
Adăugați amestecul de drojdie și amestecați împreună cu vârfurile degetelor. Presărați treptat în apa călduță, amestecând cu degetele pentru a face un aluat flexibil. Dacă apa este amestecată și aluatul pare încă uscat, adăugați o altă lingură de apă. Frământați până se omogenizează, aproximativ 4 minute. Întoarceți aluatul în vasul mare, acoperiți cu prosopul umed și lăsați să crească într-un loc cald până când se dublează în vrac, aproximativ 1 oră. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și praf blatul cu făină.
Rotiți într-un dreptunghi de aproximativ aceeași dimensiune ca o foaie de hârtie (8 1/2 pe 11 inci). Rotiți dreptunghiul astfel încât să fie vertical față de corpul vostru. Punctați 2/3 din aluat cu bucățile de unt și presărați cu zahăr. Lucrând ca și cum ați plia o scrisoare și pliați mai întâi partea de sus în jos, pliați aluatul în treimi.
Întindeți aluatul pliat într-un dreptunghi, 8 1/2 pe 11 inci. Îndoiți din nou 3 în același mod, acoperiți cu prosopul umed și lăsați să se odihnească 15 minute.
Rotiți din nou într-un dreptunghi, pliați în 3, acoperiți cu prosopul umed și lăsați să se odihnească 15 minute. Pentru ultima dată, rotiți-vă într-un dreptunghi, pliați în 3, acoperiți cu prosopul umed și lăsați să se odihnească 15 minute. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Unt și făină o tigaie de tort de 9 inci.
Rotiți aluatul într-un cerc cu diametrul de aproximativ 9 inci.
Transferați în tigaia pregătită. Folosind un cuțit ascuțit sau o lamă de ras, faceți un model de trapă încrucișată în partea de sus a tortului (ca o placă tic-tac-toe).
Coaceți timp de 20 de minute, perindând blatul la fiecare 5 minute cu untul topit care se scurge din tort.
Se presară cu zahărul cofetarilor și se continuă coacerea (nu se unge) până se rumenesc deasupra, dar încă umed în interior, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Se lasă să se răcească pe un suport până când crusta este caramelizată și ușor crocantă. Spălați căpșunile în apă rece, lăsați boabele să se scurgă.
Combinați amestecul de albus de ou și apă și spumă cu un bici. Înmuiați căpșunile în spumă și apoi înmuiați zahărul superfin. Aranjați căpșunile înghețate în centrul tortului.
Se servește la temperatura camerei sau ușor cald, tăiat în pene.
Bucătăriile Food Network sugerează prudență în consumul de ouă crude și ușor gătite din cauza riscului ușor de Salmonella sau a altor boli transmise de alimente. Pentru a reduce acest risc, vă recomandăm să utilizați numai ouă proaspete, refrigerate corespunzător, curate, de gradul A sau AA cu cochilii intacte și să evitați contactul dintre gălbenușuri sau albușuri și coajă.