Zahăr Crusted Breton Unt tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 182 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 14. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt de cea mai bună calitate, drojdie, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Unt Breton, Tort Breton Cu Mere, și Tort De Hrișcă Breton Cu Fleur De Sel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, dizolvați drojdia în apa caldă. Când se dizolvă, amestecați în 1/2 cană de făină cu degetele, frecându-le împreună pentru a rupe orice bulgări. Acoperiți cu un prosop abia umezit și lăsați să se ridice într-un loc cald până când se dublează în vrac, aproximativ 30 de minute. Între timp, într-un castron mare, combinați restul de 1 3/4 căni de făină și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați amestecul de drojdie și amestecați împreună cu vârfurile degetelor. Presărați treptat în apa călduță, amestecând cu degetele pentru a face un aluat flexibil. Dacă apa este amestecată și aluatul pare încă uscat, adăugați o altă lingură de apă. Frământați până se omogenizează, aproximativ 4 minute. Întoarceți aluatul în vasul mare, acoperiți cu prosopul umed și lăsați să crească într-un loc cald până când se dublează în vrac, aproximativ 1 oră. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și praf blatul cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Rotiți într-un dreptunghi de aproximativ aceeași dimensiune ca o foaie de hârtie (8 1/2 pe 11 inci). Rotiți dreptunghiul astfel încât să fie vertical față de corpul vostru. Punctați 2/3 din aluat cu bucățile de unt și presărați cu zahăr. Lucrând ca și cum ați plia o scrisoare și pliați mai întâi partea de sus în jos, pliați aluatul în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Întindeți aluatul pliat într-un dreptunghi, 8 1/2 pe 11 inci. Îndoiți din nou 3 în același mod, acoperiți cu prosopul umed și lăsați să se odihnească 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Rotiți din nou într-un dreptunghi, pliați în 3, acoperiți cu prosopul umed și lăsați să se odihnească 15 minute. Pentru ultima dată, rotiți-vă într-un dreptunghi, pliați în 3, acoperiți cu prosopul umed și lăsați să se odihnească 15 minute. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Unt și făină o tigaie de tort de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Rotiți aluatul într-un cerc cu diametrul de aproximativ 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Transferați în tigaia pregătită. Folosind un cuțit ascuțit sau o lamă de ras, faceți un model de trapă încrucișată în partea de sus a tortului (ca o placă tic-tac-toe).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
8
Coaceți timp de 20 de minute, perindând blatul la fiecare 5 minute cu untul topit care se scurge din tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se presară cu zahărul cofetarilor și se continuă coacerea (nu se unge) până se rumenesc deasupra, dar încă umed în interior, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
10
Se lasă să se răcească pe un suport până când crusta este caramelizată și ușor crocantă. Spălați căpșunile în apă rece, lăsați boabele să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Combinați amestecul de albus de ou și apă și spumă cu un bici. Înmuiați căpșunile în spumă și apoi înmuiați zahărul superfin. Aranjați căpșunile înghețate în centrul tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Extrafin
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Se servește la temperatura camerei sau ușor cald, tăiat în pene.
13
* AVERTIZARE OU CRUD
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
14
Bucătăriile Food Network sugerează prudență în consumul de ouă crude și ușor gătite din cauza riscului ușor de Salmonella sau a altor boli transmise de alimente. Pentru a reduce acest risc, vă recomandăm să utilizați numai ouă proaspete, refrigerate corespunzător, curate, de gradul A sau AA cu cochilii intacte și să evitați contactul dintre gălbenușuri sau albușuri și coajă.