Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de tigaie cu ghimbir-pere. Această rețetă servește 8. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 501 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână iaurt cu lapte integral, zahăr brun ușor, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 97 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort De Pere Cu Tigaie, Tort De Tigaie Cu Scorțișoară-Zahăr Cu Pere, și Tort De Tigaie Cu Pere De Arțar Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 km f, cu un suport în treimea inferioară. Ungeți o tigaie din fontă de 10 sau 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a face tortul, amestecați făina, ghimbirul măcinat, sarea, scorțișoara, ienibaharul și cuișoarele (dacă se utilizează) într-un castron. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Ghimbir
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Hârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Bateți împreună uleiul, zahărul brun, melasa, iaurtul, ghimbirul și oul într-un castron mare până se omogenizează bine și se omogenizează. Folosind o lingură de lemn sau o spatulă, amestecați jumătate din amestecul de făină. Se amestecă bicarbonatul de sodiu în cafeaua fierbinte până se dizolvă, apoi se adaugă în aluat și se amestecă până se combină. Se amestecă făina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Pachet Milk Duds
4 Căni De Făină De Grâu
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Transferați aluatul în tigaia pregătită și întindeți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Tăiați perele pe lungime în felii groase de 1/2 inch. Aranjați feliile mai lungi pe aluat într-un cerc la marginea tigaiei, suprapunându-le ușor și cu capetele înguste îndreptate spre centru. Aranjați cele mai scurte felii într-un al doilea cerc în centru pentru a acoperi complet aluatul. Punctați feliile de pere cu untul doar de-a lungul cercului exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se amestecă împreună zahărul brun și sarea și se presară uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Coaceți până când partea superioară revine când o apăsați ușor în centru și o scobitoare introdusă în centru testează curat, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Transferați tigaia pe blatul aragazului pentru a se răci cel puțin 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se servește cald sau la temperatura camerei, tăiat în pene și acoperit cu frișcă. Puneți la frigider tortul rămas, bine acoperit, până la 4 zile, sau congelați, bine înfășurat, până la 2 luni. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.