Această rețetă servește 8 și costă 3,66 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 1114 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lichior de cremă irlandeză, smântână, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Sărbătoare Cu Lămâie, Tortul Meu De Sărbătoare De Rămas Bun Pentru Mama; Lămâie, Polentan Și Migdale, și Desert De Sărbătoare Cu Iaurt Cu Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați Tigăi rotunde de 2 (9 inci) cu spray de gătit. Într-un castron mare, bateți toate ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză medie 5 minute, răzuind bolul ocazional, până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
2
Se toarnă aluatul în tigăi.
3
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți prăjiturile din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
4
Între timp, scurgeți zmeura dezghețată, rezervând sucul într-o cană de măsurare cu 2 căni. Pune zmeura deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
5
Adăugați suficientă apă în suc pentru a măsura 1 1/4 căni. În cratița de 2 litri, amestecați zahărul granulat și amidonul de porumb. Se amestecă treptat amestecul de suc cu măturică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Amidon De Porumb
Suc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
6
Se încălzește până la fierbere la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până se îngroașă și clocotește.
7
Se ia de pe foc; se transferă într-un castron mediu. Se amestecă sucul de lămâie. Îndoiți ușor zmeura rezervată. Capac; se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Zmeură
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Într-un castron mare, bateți untul cu mixerul electric la viteză medie până când este ușor și pufos. La viteză mică, bateți în zahăr pudră, câte 1 cană, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
9
Adăugați gem de zmeură și vanilie; bateți până când glazura este netedă și răspândită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Zmeură
Glazura
Vanilie
10
Așezați 1 strat de tort pe farfuria de servire; se întinde cu cantitatea dorită de umplutură de zmeură. Sus cu al doilea strat. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu strat subțire de glazură pentru a sigila în firimituri. La frigider 30 de minute. Tort de îngheț cu glazură rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Glazura
Kilograme De Mure (aproximativ
11
Se ornează cu zmeură proaspătă și mentă. A se păstra la frigider.