Tort De Stafide
Tort stafide ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 416 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, unt, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ceai De Stafide, Cookie-Uri De Tort Cu Stafide, și Rum-Raisin Bundt Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coat un 9-de 13-in. tava de copt cu spray de ulei de gătit și pusă deoparte.
Într-o cratiță medie, aduceți stafidele și 3 căni de apă la fiert. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic constant și gătiți până când este foarte fraged, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc, se adaugă untul și se lasă să stea până se topește untul.
Între timp, într-un castron mare, combinați făină, zahăr, pudră de cacao, bicarbonat de sodiu, scorțișoară, cuișoare, ienibahar și sare. Pune deoparte.
Se amestecă amestecul de stafide-unt în amestecul de făină.
Transferați aluatul în tigaia pregătită și coaceți până când o scobitoare sau un cuțit introdus în centru iese curat, aproximativ 45 de minute.
Serviți tortul cald sau la temperatura camerei.