Tort De Smântână Cu Smântână
Tortul cu smântână este un desert care servește 20. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 339 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home necesită bicarbonat de sodiu, făină, smântână și zahăr. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort De Smântână Cu Smântână, Tort De Smântână Cu Smântână, și Tort De Smântână Cu Smântână.
Instrucțiuni
Într-un castron, unt de cremă. Bateți treptat în zahăr până când este ușor și pufos, aproximativ 5-7 minute.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați la amestecul cremos alternativ cu smântână și vanilie. Bateți la minim doar până se amestecă.
Se toarnă într-un 10-in uns și făinat. tigaie tub.
Se coace la 325 la 1 oră și 25 de minute sau până se fac testele de tort. Se răcește în tigaie cu 15 minute înainte de a se scoate pe o grătar pentru a se răci complet.
Presărați cu zahăr de cofetari, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Pound Cake funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.