Tort De Sifon Portocaliu
Tortul cu sifon portocaliu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă 58 cenți pe porție. O porție conține 365 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de sare, făină de tort, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, Tort de sifon portocaliu cu umplutură portocalie și bezea, și Tort De Sifon Portocaliu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Spălați tigaia cu tub angel food în apă fierbinte cu săpun pentru a vă asigura că nu conține grăsimi.
Cerneti faina, zaharul, praful de copt si sarea impreuna intr-un bol. Faceți o fântână în centru. Puneți gălbenușurile de ou, uleiul de gătit, sucul de portocale, coaja de portocale și vanilia în bine. Pune deoparte. Nu bate încă.
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru în bolul de amestecare până când sunt foarte rigide. Pune deoparte.
Folosind aceleași bătătoare, bateți amestecul de gălbenuș de ou-făină până se omogenizează. Îndoiți ușor 1/4 la un moment dat în albușuri de ou.
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu tub de mâncare înger de 10 inci.
Coaceți la cuptor timp de 60 până la 70 de minute, până când o culegere de lemn introdusă iese curată. Inversați tigaia până când prăjitura s-a răcit.
Serviți simplu sau îngheț cu glazură portocalie.