Tort De Sfeclă De Ciocolată Cu Ganache De Ciocolată Milke
O porție conține 900 de calorii, 9g de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, făină nealbită pentru toate scopurile, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 42 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tort Brownie de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată, Tort de dovlecei cu ciocolată din cereale integrale 100% cu Ganache de ciocolată cu miere de iaurt grecesc, și Tort de ciocolată Fudge cu glazură de unt de vanilie și glazură de Ganache de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti. trageți untul și ouăle și aduceți la temperatura camerei. De asemenea, unt și făină două tigăi de tort de 8".Mai întâi, curățați sfecla, tăiați-o în bucăți mici și acoperiți-o cu apă (suficient cât sfecla să fie abia acoperită) și gătiți până când sfecla este fragedă (30-40 de minute). Dacă mai aveți multă apă în exces, scurgeți astfel încât să rămână doar 1/2 cană cu sfecla. Puree sfeclă într-un blender până când nu mai rămân bucăți mari. Se lasă deoparte să se răcească.În timp ce bătăile se gătesc, combinați 1/4 cană de unt cu uncia de ciocolată. Topiți și bateți ciocolata și untul împreună. Se lasă deoparte să se răcească ușor.Preîncălziți cuptorul la 375.In fie un castron mare, fie bolul stand-mixer, combinați restul de unt înmuiat și sucanat, bătând cu o paletă până când se combină bine. Apoi, bateți ouăle și vanilia până când amestecul se reunește, răsturnând părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Sucanat
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Sifonada De Frunze De Kale
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați ciocolată topită/unt și piure de sfeclă și continuați să bateți. Cernem împreună ingredientele uscate și adăugăm la aluat, bătând până când totul este bine combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Sifonada De Frunze De Kale
3
Se toarnă uniform în tigăile de tort și se coace timp de 25-35 de minute (o scobitoare ar trebui să iasă curată atunci când tortul este verificat.) Puneți deoparte timp de 10 minute, apoi slăbiți ambele prăjituri în jurul marginilor și răsturnați pe bucăți de pergament pentru a lăsa cool.To faceți ganache (ceea ce am făcut în timp ce sfecla gătită), puneți bucăți de ciocolată într-un castron mare. Aduceți smântâna grea aproape la fierbere (când bulele se formează în jurul marginii tigaiei), trageți de pe foc și turnați cuptorul ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Ciocolată
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
4
Lăsați să stea 2 minute și bateți ganache-ul neted. Se acoperă cu folie de plastic și se pune la frigider până se răcește și se fixează (2-3 ore.) Odată ce ganache este răcit, luând un mixer de mână (sau o lingură), bateți ganache astfel încât să devină ușor pufos (doar 1-2 minute cu un mixer de mână.) Pentru a asambla tortul (odată ce prăjiturile și ganache-ul s-au răcit), luați o prăjitură și așezați-o pe farfuria de servire. Tortul este foarte umed și poate fi necesar să luați un cuțit pentru a slăbi tortul de pe hârtia pergament. Acoperiți primul tort cu un strat de ganache de 1/2" și așezați al doilea tort deasupra. De aici, luați o lingură sănătoasă de ganache și firimituri acoperiți tortul cu un strat subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se pune la frigider timp de 15 minute, se scoate și se acoperă tortul cu ganache rămas. Păstrați la frigider până când este gata de servit!