Tort De Rubarbă De Țară

Tort De Rubarbă De Țară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu rubarbă de țară. O porție conține 510 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 228 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Mergeți la magazin și ridicați lapte, whisky, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Țară Rubarbă Crostata, Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, și Tort De Gem De Țară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F. Unt o placă de plăcintă din sticlă sau ceramică de 10 inci sau un vas de gratin oval de 2 1/2 litru și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aruncați rubarba cu zahăr brun într-un castron până când este acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Bateți împreună făina, praful de copt și 1/2 cană de zahăr granulat într-un castron mare până se combină bine. Amestecați untul cu un blender de patiserie sau cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Bateți împreună laptele, oul întreg și gălbenușul. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină și adăugați amestecul de lapte, amestecând cu o lingură de lemn pentru a încorpora treptat făina și a forma un aluat moale și lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Transferați jumătate din aluat pe placa de plăcintă răcită și bateți-o pe partea de jos și la jumătatea părții cu mâinile bine înfăinate, apoi lingurați rubarba și orice sucuri pe aluat. Folosind o lingura, lingura aluatul rămas în movile mici uniform peste partea de sus. Bateți ușor albușul de ou cu câteva picături de apă, apoi periați ușor tortul cu spălare de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Presărați deasupra restul de 2 linguri de zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
7
Coaceți tortul până când crusta superioară este aurie și rubarba este fragedă, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Transferați într-un raft pentru a se răci, aproximativ 30 de minute.
1
Bateți smântâna cu zahărul cofetarilor, whisky-ul și vanilia într-un castron cu un mixer electric până când formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
WhiskyWhisky
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Serviți tortul cald sau la temperatura camerei cu cremă de whisky.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1
Tortul se poate face cu 4 ore înainte și se răcește complet, apoi se păstrează, se înfășoară bine în folie de plastic, la temperatura camerei. Reîncălziți dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista