Tort De Rom Makeover

Tort De Rom Makeover
Tortul de rom Makeover ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 16 porții cu 239 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de remarcabil scor spoonacular de 14%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort De Rom Cu Cartofi Dulci Din Caraibe Cu Glazură De Rom Cu Unt, Tort de rom cu înghețată de stafide de rom și fructe de insulă, și TearIMiss You: tort cu Rom de vanilie îmbibat cu sirop de rom de cafea și frișcă Marsala Mascarpone glazură.

Instrucțiuni

1
Înveliți un 10-in. canelat tigaie tub cu spray de gătit și se presară cu făină;adauga nuci pecan. Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, laptele, romul, uleiul, sosul de mere și ouăle; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Sos De MereSos De Mere
Amestec De TortAmestec De Tort
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
2
Se toarnă în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți la 325 de euro timp de 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în apropierea centrului iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Într-o cratiță mică, combinați ingredientele glazurii. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 4-5 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Stropiți peste tort.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tort cu rom în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista