Tort De Rom
Tortul cu rom este un vegetarian desert. Această rețetă servește 12. O porție conține 613 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, făină, sirop de rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi), și Tort Tutti Frutti din grâu fără ouă-tort Vegan din grâu integral - tort de Crăciun s.
Instrucțiuni
Bateți untul și zahărul granulat la viteză medie cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouăle, gălbenușul de ou și vanilia, bătând până se omogenizează.
Adăugați coaja de lămâie, bătând până se omogenizează. Adăugați treptat romul și lichiorul de banane, bătând până se omogenizează. (Aluatul va arăta coagulat.)
Se amestecă împreună făina și următoarele 3 ingrediente; se adaugă la aluat alternativ cu frișcă, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți aluatul la viteză mică doar până când este amestecat după fiecare adăugare.
Se toarnă aluatul într-o tigaie Bundt de 10 inci unsă și făinată.
Coaceți la 350 timp de 55 până la 60 de minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centrul tortului iese curată.
Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 15 minute. Pierceți tortul de mai multe ori folosind o frigăruie din metal sau lemn.
Se toarnă uniform siropul de rom peste tort.
Lăsați să stea 45 de minute.
Scoateți din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Presărați uniform cu zahăr pudră înainte de servire.
* 1/4 cană rom închis poate fi înlocuit.